Ajankohtaista

Toimitilaratkaisuja tulevan länsimetron varrella

09.9.2015

Tuo yrityksesi kehittyville alueille Espoon Niittykumpuun tai Tapiolaan, tulevan Länsimetron varteen

Niittymäentie 9
Niittymäentie 9 sijaitsee näkyvällä paikalla Länsiväylän varrella. Tulevan Länsimetron Urheilupuiston asema avataan noin puolen kilometrin päähän kiinteistöstämme.

Kiinteistön valoisassa sisääntulokerroksessa on useita erikokoisia neuvottelutiloja ja valmius aulavastaanotolle sekä lounasravintolalle. Ylimmässä kerroksessa on saunaosasto neuvottelutiloineen. Kellarikerroksesta löytyy varastotilaa sekä hyvät sosiaalitilat pyöräilijöille. Kiinteistöllä on runsaasti pysäköintipaikkoja pihalla ja autohallissa.

Vuokrattvat toimistotilat 2. - 4. kerroksissa ovat joustavasti jaettavissa ja muunneltavisa tilankäyttäjän tarpeiden mukaan. Katutasossa on lisäksi siisti näyttely-/toimistotilaksi soveltuva tila. Tavaraliikenne kerroksiin hoituu erillisellä tavarahissillä.

Niittymäentie 9:n vuokrattavat tilat:
- 1. krs 438,5 m²
- 2. krs 1 602,5 m²
- 3. krs 876,5 m²
- 4. krs 476 m²
yhteensä 3 393,5 m², jaettavissa

Niittymäentie 9 maakuva

Itätuulentie 1, Tapiola
KOy Tapiontuuli sijaitsee Tapiolan keskustassa, jonne on helppo tulla kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Syksyllä 2016 avautuva Länsimetron Tapiolan asema tulee aivan kiinteistön viereen. Tapiolan kaupunkikeskuksen julkiset ja kaupalliset palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kiinteistössä on vuokrattavana kaksi kokonaista toimistokerrosta, jotka ovat myös jaettavissa pienemmiksi tilakokonaisuuksiksi. Tilohin tulee paljon luonnonvaloa isojen ikkunapintojen ansiosta. Kerroksien sisääntulojen omat aulat mahdollistavat tilojen käytön mm. asiakaspalvelutiloina.

Itätuulentie 1:n vuokrattavat tilat:
- 2. - 3. krs á 1 722 m², yhteensä 3 444 m²
kerros jaettavissa 2 - 4 käyttäjälle
- 4. krs 355 m²

Itätuulentie 1 maakuva

Ota yhteyttä ja kysy lisää,
suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopivat toimitilaratkaisut.

Petteri Virkajärvi
puh. 040 557 7908
petteri.virkajarvi(at)ivgpolar.fi